DataGroup Aames

Visma Nova

Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella

Hallitse keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja – Visma Nova on toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle sekä PK-yrityksille.

Johda yrityksesi liiketoimintaa tehokkaasti ja virtaviivaista avainprosessit

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille. Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti. Visma Novan avulla tehostat prosesseja, parannat toimintojen seurattavuutta sekä liiketoiminnan analysoitavuutta.

Visma Novaa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Nova on markkinoiden kestosuosikki, jonka kehitys jatkuu aktiivisena.

Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan!

Tehokas kokonaisratkaisu

Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmällä integroit liiketoimintasi ydinprosessit yhden järjestelmän alle ja hallitset yrityksesi eri toimintoja saumattomasti. Novan avulla tehostat prosesseja ja toiminnan tuottavuutta!

Pysy ajan tasalla

Visma Novan avulla informaatio liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti. Tiedot myynnistä laskutukseen ovat samassa paikassa ja tarvittava tieto on reaaliaikaisesti saatavilla. Saat ajantasaiset tiedot resursseista, työtilanteesta ja tilauksista suoraan ohjelmasta.

Helppokäyttöinen järjestelmä

Visma Novan eri toimintojen käyttö on helppoa. Ohjelmiston yhdenmukaisuus ja selkeys nopeuttaa eri toimintojen omaksumista ja käyttöä. Helppokäyttöisyys on yksi Visma Nova -asiakkaidemme eniten arvostamista ominaisuuksista!

 

Vuodenvaihdeopas

Suosittelemme tutustumaan Visma Novan vuodenvaihdeoppaaseen. Oppaassa on kuvattuna eri Nova-ohjelmien vuodenvaihteeseen liittyvät toiminnot ja prosessit.